Lachstatar mit Kaviar/ Salmon Tartar with Caviar

Lachstatar mit Kaviar, Frischkäse und Limette
Salmon Tartar with Caviar, Cream cheese and Lime

IMAG1002

IMAG1001

IMAG1003

IMAG1005Zwei verschiedene Sorten Kaviar als Garnierung
Two different kinds of caviar as topping

IMAG1007

IMAG1008

IMAG1014

Schwarzer Kaviar: Isländischer Caviar, aus Capelin- und Heringsrogen, Pasteurisiert 50g, ca. 2,49€ von Stührk

IMAG1015

IMAG1018Roter Kaviar: Forellen Caviar, pasteurisiert 50g, ca. 2,99€ von Stührk

IMAG1020

Zutaten / Ingredients

2 Personen: 150g geräucherter Lachs (man kann natürlich auch frischen Lachs nehmen), 2 Esslöffel Frischkäse Natur, Limette, 1 Esslöffel Kaviar
Servings 2: 150g smoked Salmon (of course you can use fresh one), 2 tbls crème cheese (natural), Lime, 1 tbls Caviar

Zubereitung / Preparation

Lachs in kleine Stücke schneiden und in eine Schüssel geben, den Frischkäse dazu geben, ein/zwei Spritzer Limette hinzugeben und vermengen. Zum Schluss vorsichtig den Kaviar unterheben und in Gläser zum servieren füllen. Etwas Kaviar als Garnierung platzieren. Guten Appetit!
Cut the salmon in little pieces and place in a bowl. Add the crème cheese and one or two lime squeezes. Mix everything. Then add the Caviar and mix carefully. Place in glass to serve in. Bon Appétit!

Advertisements

One thought on “Lachstatar mit Kaviar/ Salmon Tartar with Caviar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s