Überbackene Putenbrust in Tomatensoße / Gratinated turkey breast in tomato sauce

 IMAG0956IMAG0944 Die Tomatensoße etwas ziehen lassen
Leave the tomato sauce to draw

IMAG0947 Das angebratene Putenbrust in die der Soße platzieren und mit Mozzarella belegen
Place the gently roasted turkey breast in the tomato sauce and coat with mozzarella cheese

IMAG0951 IMAG0952Sieht es nicht unglaublich lecker aus wenn es aus dem Ofen kommt
Doesn’t it look delicious when it comes out the oven

IMAG0956

Zutaten / Ingredients

600g passierte Tomaten ( hier: aus der Dose), 1 Esslöffel Kapern, 125g Mozzarella (light), 4 Stücke Putenbrustfilet je ca. 120g, Salz, Pfeffer, Oregano, Olivenöl, Knoblauch
600g sieved Tomatoes ( I took the ones in the can), 1 tbsp Capers, 125g Mozzarella Cheese (low calories), 4 pieces of turkey breast filet, ca 120g per one, Salt, Pepper, Oregano, Olive Oil, Garlic

Zubereitung / Preparation

Das Putenbrustfilet mit Salz, Pfeffer und Knoblauch würzen, und in heißem Olivenöl anbraten.
Tomaten, Oregano und Kapern zu einer Soße Mischen, die Kapern ggf zerkleinern.
Die Schnitzel in eine Feuerfeste Form legen und mit der Tomatensoße bedecken.
Mozzarella darauf verteilen und im vorgeheizten Backofen ca. 180 Grad (Umluft) 20 Minuten backen bis der Mozzarella leicht braun wird.
Dazu schmeckt Reis aber auch Nudeln.
Guten Appetit!

Season the turkey breast filet with salt, pepper and garlic and gently roast it in hot olive oil.
Mix the tomatoes and the capers to an sauce. You can cut the capers or leave them in whole.
Place the turkey breast filets in an ovenproof dish and put the sauce on top.
Spread the mozzarella cheese on top and put it in the preheated oven at around 180 degree for 20 minutes, till the mozzarella cheese starts to get a little brown.
It goes well with rice as also with noodles.
Bon Appétit!

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6 thoughts on “Überbackene Putenbrust in Tomatensoße / Gratinated turkey breast in tomato sauce

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